De Werkplaats

Onze professionele werkplaats met ervaren medewerkers biedt alle reparaties en onderhoud voor uw fiets.
Maak een afspraak

Professionele werkplaats voor uw fiets

Wanneer u bij Olaf's Bike een fiets aanschaft, kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige fiets in handen heeft, maar ook toegang heeft tot onze professionele werkplaats. Onze werkplaats beschikt over veel technische kennis en onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige diploma's als fiets- en bromfietstechnicus. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw fiets bij ons in goede handen is en dat wij in staat zijn om de meest uiteenlopende reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Fietsaankoop met topservice

Wij staan bekend om onze uitstekende service bij de aanschaf van uw fiets.

Bij Elke aankoop ontvangt u:
De fiets rijklaar afgeleverd
2 gratis service beurten
Leenfiets bij reparatie
Expertise in wielen

Wielen en banden in topconditie

Een veelvoorkomende klus in onze werkplaats is het spaken van wielen. Dit is een precisiewerkje waarbij we de juiste spanning in de spaken brengen om ervoor te zorgen dat het wiel weer recht is en soepel draait. Ook het vervangen van banden is een klus die we regelmatig uitvoeren. Wij hebben een ruim assortiment aan banden op voorraad, van verschillende merken en in verschillende maten.

Kwaliteit en klanttevredenheid voorop

Naast de reguliere service- en onderhoudsbeurten kunt u bij ons ook terecht voor het updaten, diagnosticeren of vervangen van e-bike componenten. Onze werkplaats beschikt over de juiste apparatuur om e-bikes te kunnen onderhouden en repareren. Ook het vervangen van remonderdelen en het controleren, vervangen of reinigen van aandrijfsystemen behoort tot onze expertise.

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen. Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fietsenbranche.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.